Onze Matrassen

Recor Bedding heeft drie premium matrassencollecties: AURA, INFINI en MYBED. Alle onze matrassen scoren uitmuntend op ergonomie en ventilatie en dit dankzij onze gepatenteerde RECOIL® veer en het gebruik van kwalitatieve ademende materialen.

AURA

DUURZAME, NATUURLIJKE EN GERECYCLEERDE MATERIALEN

Herontdek je diepste natuurlijke slaap met AURA, een duurzame collectie geïnspireerd door de natuur en zijn prachtige vormen, lijnen en kleuren. AURA matrassen worden vervaardigd met zoveel mogelijk duurzame, natuurlijke, gerecycleerde en recycleerbare materialen. 

INFINI

MEER HYGIËNE, COMFORT EN DUURZAAMHEID DANKZIJ VERVANGBARE ONDERDELEN

Op jouw INFINI-matras zal je veel meer jaren kunnen slapen dan op een gewone matras met blijvende hygiëne en blijvend comfort, dankzij zijn uniek opbouw. De onderdelen zijn niet aan elkaar gelijmd, waardoor ze makkelijk verlucht, gereinigd en vervangen kunnen worden. 

MYBED

ULTIEM COMFORT, AANGEPAST AAN UW LICHAAM

Elk lichaam is anders gebouwd en heeft andere ondersteuning nodig. Met MYBED wordt uw slaapcomfort gegarandeerd door een luxueuze matras die is aangepast aan uw lichaamsvorm en die kan gecombineerd worden met een interactieve zelf-regulerende lattenbodem.

Onze unieke voordelen

GEPATENTEERDE RECOIL® POCKETVEER

De door Recor Bedding ontworpen en gepatenteerde RECOIL® veer biedt dankzij zijn unieke vorm, meer staal en extra windingen een veel betere ondersteuning en stabiliteit.

  • Betere ondersteuning, extra stabiliteit
  • Langere levensduur, geen kuilvorming
  • Volgt de beweging van uw lichaam

AFGESTEMD OP UW LICHAAM

De RECOIL® veren in de kern van de matras worden ingesteld per lichaamszone, zodat u geniet van de nodige steun voor uw onderrug en extra ruimte voor uw schouders. We werken met de vier meest gangbare lichaamsvormen (A – H – V – X).  De letters verwijzen naar de positie van de schouders ten opzichte van de heupen. 

  • Bij AURA en INFINI zijn twee lichaamsvormen beschikbaar (H – V)
  • Bij MYBED zijn vier lichaamsvormen beschikbaar (A – H – V – X).  

VENTILERENDE SIDE TO SIDE POCKETVEREN

Het kader van de onze matrassen bestaat uit speciale Quantum Edge pocketveren in plaats van schuim, zoals bij de meeste andere matrassen. Dit heeft drie belangrijke voordelen: 

  • Betere afvoer van vocht en warmte
  • Optimaal comfort over de hele oppervlakte
  • Geen schuim, dus beter voor het milieu

KWALITATIEVE COMFORTMATERIALEN

Bij Recor Bedding gaan we steeds op zoek naar de beste materialen op het vlak van comfort, hygiëne en duurzaamheid. Zo werken we onder meer met latex van natuurlijke oorsprong, paardenhaar en Pantera Bio Origin, een schuim dat deels vervaardigd is met hernieuwbare grondstoffen.