Infini

Op jouw INFINI-matras zal je veel meer jaren kunnen slapen dan op een gewone matras, met blijvende hygiëne en blijvend comfort. 

Dat komt door z’n uniek opbouw. De onderdelen van de INFINI-matras zijn niet velijmd en dat heeft een aantal unieke voordelen op vlak van duurzaamheid, hygiëne en comfort. 

Van INFINI mag je dus meer verwachten.

UNIEKE OPBOUW

 

De INFINI matras bestaat uit een BASE (onderste gedeelte) en een TOP (bovenste gedeelte) die met elkaar verbonden zijn door een stevige rits.  Je kan de BASE en de TOP losritsen en openleggen. Vervolgens kan je zowel de hoes van de BASE als de hoes van de TOP openen met een rits om de verschillende onderdelen goed te verluchten of makkelijk te vervangen. 

VERVANGBARE ONDERDELEN

 

Alle onderdelen (hoezen, pocketveren en comfortlaag) zijn los verkrijgbaar. Na verloop van tijd kan je de onderdelen die verslijten of vuil worden vervangen, zoals de bovenste hoes of de comfortlaag. 

Zo verleng je de levensduur en blijft jouw matras hygiënisch en comfortabel

INFINI Top

WASBARE HOES MET PUREST

De hoes is behandeld met  PUREST, een milieuvriendelijke permanente coating die microbewerend, alergiebestrijdend en vochtregulerend is.   De hoes is makkelijk los te maken en kan gewassen worden op 40° celsius. 

KEUZE UIT VIER COMFORTLAGEN

In de hoes van de TOP bevindt zich een comfortlaag die eenvoudig draaibaar en keerbaar is. Je kan kiezen uit vier varianten. 

α  ALPHA – BIO PANTERA

De comfortlaag van de alpha matras is gemaakt van Pantera® Origin BIO schuim, dat deels geproduceerd wordt met hernieuwbare grondstoffen. De veerkracht en elasticiteit van het hoogwaardige Pantera® schuim zorgen voor de perfecte combinatie van comfort en lichaamsondersteuning. De duurzaamheid van Pantera® wordt bekrachtigd met een garantie van 7 jaar. Pantera® voelt eerder zacht aan.

Δ  DELTA – VISCOGEL

De comfortlaag van de Delta matras is gemaakt van Viscogel. Deze comfortlaag bestaat uit twee materialen: gelfoam en visco-elastisch traagschuim. Gelfoam voelt soepel aan en biedt een heel aangenaam ligcomfort. De opencellige structuur zorgt voor efficiënte warmte- en vochtafvoer. Het visco-elastisch traagschuim zet zich naar de vorm van je lichaam en brengt je ruggenwervel in z’n natuurlijke ergonomische houding. Viscogel voelt zacht aan.

Ω OMEGA – PAARDENHAAR

De comfortlaag van de Omega matras is gemaakt van gelatexeerd paardenhaar en is 100% natuurlijk. De paardenharen worden gevlochten en vervolgens bewerkt met een coating van natuurlatex waardoor ze structuur krijgen en elastisch worden. Dit resulteert in een ongeziene veerkracht en drukverdeling. Gelatexeerd paardenhaar heeft een volledig open structuur waardoor het uitstekend ventileert. Paardenhaar voelt stevig aan.

Σ SIGMA – TALALAY

De comfortlaag van de Sigma matras is gemaakt van Talalay latex. Talalay is soepel en biedt een zeer aangenaam ligcomfort. Het werkt drukverlagend waardoor uw gewrichten minder worden belast tijdens het slapen. Talalay is gezoneerd met aangepast reliëf in de verschillende lichaamszones, waardoor de werking van de RECOIL® pocketveren wordt versterkt. Talalay is opencellig. De ventilatie wordt bevorderd dankzij perforatie. Dit premium materiaal heeft een natuurlijke hypoallergene werking. Talalay Latex voelt eerder zacht aan.

INFINI Base

De INFINI Base is identiek voor de vier matrassen en omvat een wasbare hoes van kwalitatieve stretchdoek en een RECOIL® verenkern.

WASBARE HOES 

De hoes van High Definition dubbeldoek is wasbaar op 40° celsius.

DRAAIBARE KERN VAN POCKETVEREN

 De hoes kan eenvoudig geopend worden met een rits, waardoor de kern van pocketveren draaibaar en vervangbaar is. 

RECOIL® VEER VAN 18 CM

De door Recor Bedding ontworpen en gepatenteerde RECOIL® veer biedt dankzij zijn unieke vorm, meer staal en extra windingen een veel betere ondersteuning en stabiliteit.

  • Betere ondersteuning, extra stabiliteit
  • Langere levensduur, geen kuilvorming
  • Volgt de beweging van uw lichaam

SIDE TO SIDE

Het kader van de onze matrassen bestaat uit pocketveren in plaats van schuim, zoals bij de meeste andere matrassen. Dit heeft drie belangrijke voordelen: 

  • Betere afvoer van vocht en warmte
  • Optimaal comfort over de hele oppervlakte
  • Geen schuim, dus beter voor het milieu

TWEE LICHAAMSVORMEN

De RECOIL® veren in de kern van de matras worden ingesteld per lichaamszone, zodat u geniet van de nodige steun voor uw onderrug en extra ruimte voor uw schouders. Bij AURA kan u kiezen tussen twee lichaamsvormen (H – V). De letters verwijzen naar de positie van de schouders ten opzichte van de heupen.

H-VORM 

Uw heupen, schouders en taille zijn even breed

V-VORM 
Uw heupen zijn smaller dan uw schouders

Unieke voordelen

MEER HYGIËNE

Je kan de Base en Top openleggen voor extra verluchting. De hoezen zijn wasbaar. De hoes van de Top is behandeld PUREST,  een milieuvriendelijke hypoallergene coating.  

MEER DUURZAAM

Jouw INFINI matras gaat veel langer mee. Vervang na verloop van tijd alleen de onderdelen die verslijten of vuil worden, zoals de hoes van de Top bijvoorbeeld. 

MEER ECOLOGISCH

De matras is niet gelijmd, zodat alle onderdelen recycleerbaar zijn op het einde van hun levensduur. 

MEER COMFORT

Als jouw lichaam of jouw wensen na verloop van tijd veranderen, kan je de kern of comfortlaag vervangen.