Onze Bedden

Goed slapen begint bij goed slaapcomfort. Daar staat Recor Bedding al bijna 75 jaar garant voor. Maar we gaan verder, want het oog wil ook wat en we doen meer in bed dan enkel slapen: een boek lezen, een film kijken, werken, een koffietje drinken, … We willen niet enkel uw nacht, maar ook uw ochtend  en avond in bed zo comfortabel mogelijk maken.

HOOFDBORDEN

 

De basiscollectie bestaat uit een aantal eenvoudige hoofdborden die beschikbaar zijn in verschillende hoogtes en breedtes. Deze collectie wordt aangevuld met een uitgebreide reeks hoofdborden die een uitgesproken design en/of handige functies hebben. 

BOXSPRINGS

 

Onze vierzijdig gestoffeerde softside pocketverenboxen zijn beschikbaar in drie hoogtes: 14, 22 en 28 cm. U kan kiezen uit drie afwerkingen: recht, afgerond of gebolleerd. 

ELEKTRISCHE BOXSPRINGS

 

Ontdek het comfort van een elektrisch verstelbare boxspring. Zet jouw rug, bovenbenen en onderbenen in de gewenste positie met de draadloze afstandsbediening. 

BEDKADERS

Het gestoffeerde bedkader is beschikbaar in vier hoogtes: 14, 22 en 28 of 40 cm. U kan kiezen uit drie afwerkingen: recht, afgerond of gebolleerd. 

LATTENBODEMS

 

U kan een bedkader combineren met een kwalitatieve lattenbodem (ook afzonderlijk verkrijgbaar). De lattenbodems zijn vervaardigd met FSC gecertificeerd hout.  Er zijn drie types, elk beschikbaar in vlakke of elektrische uitvoering: Contour, Shape en Interactive.