Onze Lattenbodems

De lattenbodems van Recor Bedding zijn vervaardigd met FSC gecertificeerd hout.  Ze zijn los verkrijgbaar of kunnen gecombineerd worden met een bedkader. Er zijn drie types, elk beschikbaar in vlakke of elektrische uitvoering: Contour, Shape en Interactive. 

CONTOUR

 

De CONTOUR lattenbodem heeft duurzame elastische anti-slip kappen met uitstekende veerkracht. De latten in de schouderzone zijn uitgefreesd waardoor ze meer flexibiliteit geven. In de middenzone zijn er 3 onderliggende latten voorzien die voor extra draagkracht en ondersteuning zorgen. De middenzone is tevens uitgerust met schuivers waarmee de hardheid kan ingesteld worden.

SHAPE

 

De SHAPE lattenbodem heeft hoogwaardige spiraalvormige veren met een hoog belastingsvermogen. De hoogte van de individuele latten is instelbaar op 5 niveaus. Zo kan de lattenbodem gepersonaliseerd worden met extra ruimte voor de schouders en extra steun voor de onderrug. Onderliggende latten in de middenzone zorgen voor extra stevigheid. De middenzone is tevens uitgerust met schuivers waarmee de hardheid kan ingesteld worden.

INTERACTIVE (ENKEL VERKRIJGBAAR BIJ MYBED)

 

De interactieve lattenbodem is zelfregulerend.  Dankzij een uniek veersysteem van druk en tegendruk zet de lattenbodem zich automatisch naar  de contouren van uw lichaam en beweegt ongemerkt mee met elke beweging (verkrijgbaar in vlakke, manueel verstelbare of elektrische uitvoering)